WineOS

Powered by Graševina Croatica

Prijave za sva događanja na e-mail
wineos.festival@gmail.com ili
tel. +385981747108, Vinko Ručević


Petak, 14. siječnja 2022.

Rizlinzi Alzasa
Masterclass by Eric Zwiebel, master sommelier

 

Melanie Pfister, Dahlenheim – Grand Cru Engelberg

Remy Gresser, Andlau – Grand Cru Kastelberg

Gustave Lorents,  Bergheim – Grand Cru Kanzerlberg

Marc Tempe, Zellenberg – Grand Cru Mambourg

Andre Kientzler, Ribeauvillé – Grand Cru Osterberg

Trimbach, Ribeauvillé – Grand Cru Geisberg

Mader, Hunawihr – Grand Cru Rosacker

Bott-Geyl, Beblenheim – Grand Cru Schlossberg

Schoffit,  Colmar – Grand Cru Rangen

Barmes Buecher, Wettolsheim – Grand Cru Pfersigberg

Schlumberger, Guebwiller – Grand Cru Kitterle

Zind-Humbrecht, Turckheim – Clos Häuserer

 

Graševina kroz oči Francuza iz Engleske

Masterclass by Eric Zwiebel, master sommelier

 

Buhač, Graševina 2021.

Galić, Graševina 2021.

Sontacchi, Graševina 2020.

Krauthaker, Mitrovac 2020.

Škoro, Graševina 2020.

Kutjevo dd, De Gotho 2019

Feravino, Miraz 2018.

Antunović, Grand Selection 2017.

Veleučilište Požega, Graševina Sur lie 2019.

Vina Belje, Graševina Vrhunska 2006.

Iločki podrumi, Principovac 2019.

Perak, Ledena berba 2015.

Četvrtak, 27. siječnja 2022.

Gala večera „SLAVONIJA NA TANJURU I U ČAŠI“ by Goran Kočiš i Graševina Croatica

19,30 sati, Hotel Waldinger, ulaz 400 kuna

Torchon od pačje jetre/brioche/crni orah – Krauthaker Mitrovac 2020

Rižoto cikla/plavi sir – Vina Belje, Goldberg Graševina 2020

Som/holandaise/crna svinja – Iločki podrumi, Traminac Principovac 2019

Kunić raviol/peršin – Apolitico, Anđeo s greškom 2020

Jelen/crveno zelje/kesten – Kalazić, Cabernet sauvignon 2012

Taške/šljiva/kajmak – Erdutski vinogradi, Traminac Ledena berba 2012

 

Petak i subota, 28. i 29. siječnja 2022. – WineOS

Sportska dvorana Gradski vrt, 15:00-21:00
 

Petak, 28. siječnja 2022.

14,00 sati – Sauska – Mađarski vinski div s pokrićem; ulaz 100 kn

15,30 sati – Michael Gross – Austrijski vinski vunderkind koji svojim vinima donosi slavu Sloveniji; ulaz 150 kn

17 sati – Vinarija Josić – Hrvatska Baranja uzvraća Villanyju, i mi cabernet franc za utrku imamo; ulaz 100 kn

18,30 sati – Luka Krajančić – Velika vertikala Intrade, najznačajnijeg bijelog vina Dalmacije; ulaz 150 kn

Dnevna ulaznica za sve radionice 400 kn

Subota, 29. siječnja 2022.

14,00 sati – Vlado Krauthaker – Čudesni svijet graševine, ulaz 150 kn;

15,30 sati – Vinarija Grabovac – Modro jezero Riserva, dalmatinski „superzagorac“, ulaz 100 kn;

17,00 sati – Božo Aleksandrović – Rodoslov, ponajbolje vino Srbije, ulaz 100 kn;

18,30 sati – Josip Brkić – Good Bye, Limousine!, ulaz 150 kn.

Dnevna ulaznica za sve radionice 400 kn.