WineOS
Powered by Graševina Croatica
Prijave za sva događanja na e-mail
wineos.festival@gmail.com ili
tel. +385981747108, Vinko Ručević
Petak, 14. siječnja 2022.
Rizlinzi Alzasa
Masterclass by Eric Zwiebel, master sommelier
Melanie Pfister, Dahlenheim – Grand Cru Engelberg
Remy Gresser, Andlau – Grand Cru Kastelberg
Gustave Lorents, Bergheim – Grand Cru Kanzerlberg
Marc Tempe, Zellenberg – Grand Cru Mambourg
Andre Kientzler, Ribeauvillé – Grand Cru Osterberg
Trimbach, Ribeauvillé – Grand Cru Geisberg
Mader, Hunawihr – Grand Cru Rosacker
Bott-Geyl, Beblenheim – Grand Cru Schlossberg
Schoffit, Colmar – Grand Cru Rangen
Barmes Buecher, Wettolsheim – Grand Cru Pfersigberg
Schlumberger, Guebwiller – Grand Cru Kitterle
Zind-Humbrecht, Turckheim – Clos Häuserer
Graševina kroz oči Francuza iz Engleske
Masterclass by Eric Zwiebel, master sommelier
Buhač, Graševina 2021.
Galić, Graševina 2021.
Sontacchi, Graševina 2020.
Krauthaker, Mitrovac 2020.
Škoro, Graševina 2020.
Kutjevo dd, De Gotho 2019
Feravino, Miraz 2018.
Antunović, Grand Selection 2017.
Veleučilište Požega, Graševina Sur lie 2019.
Vina Belje, Graševina Vrhunska 2006.
Iločki podrumi, Principovac 2019.
Perak, Ledena berba 2015.
Četvrtak, 27. siječnja 2022.
Gala večera „SLAVONIJA NA TANJURU I U ČAŠI“ by Goran Kočiš i Graševina Croatica
19,30 sati, Hotel Waldinger, ulaz 400 kuna
Torchon od pačje jetre/brioche/crni orah – Krauthaker Mitrovac 2020
Rižoto cikla/plavi sir – Vina Belje, Goldberg Graševina 2020
Som/holandaise/crna svinja – Iločki podrumi, Traminac Principovac 2019
Kunić raviol/peršin – Apolitico, Anđeo s greškom 2020
Jelen/crveno zelje/kesten – Kalazić, Cabernet sauvignon 2012
Taške/šljiva/kajmak – Erdutski vinogradi, Traminac Ledena berba 2012
Petak i subota, 28. i 29. siječnja 2022. – WineOS
Petak, 28. siječnja 2022.
14,00 sati – Sauska – Mađarski vinski div s pokrićem; ulaz 100 kn
15,30 sati – Michael Gross – Austrijski vinski vunderkind koji svojim vinima donosi slavu Sloveniji; ulaz 150 kn
17 sati – Vinarija Josić – Hrvatska Baranja uzvraća Villanyju, i mi cabernet franc za utrku imamo; ulaz 100 kn
18,30 sati – Luka Krajančić – Velika vertikala Intrade, najznačajnijeg bijelog vina Dalmacije; ulaz 150 kn
Dnevna ulaznica za sve radionice 400 kn
Subota, 29. siječnja 2022.
14,00 sati – Vlado Krauthaker – Čudesni svijet graševine, ulaz 150 kn;
15,30 sati – Vinarija Grabovac – Modro jezero Riserva, dalmatinski „superzagorac“, ulaz 100 kn;
17,00 sati – Božo Aleksandrović – Rodoslov, ponajbolje vino Srbije, ulaz 100 kn;
18,30 sati – Josip Brkić – Good Bye, Limousine!, ulaz 150 kn.
Dnevna ulaznica za sve radionice 400 kn.